Welkom op de site van Zijderupsen.eu!

Op deze site kunt u alles vinden om uw dieren te voorzien van het beste voedsel dat het dier nodig heeft. Onze levende zijderupsen zijn zeer voedzaam en bevatten onder andere proteïne, enzymen, vitaminen en mineralen. Een belangrijk enzym is Serrapeptase dat er voor zorgt dat calcium beter wordt opgenomen door het dier. Zijderupsen zijn voedseldieren voor vogels, amfibieën en reptielen zoals baardagamen, chameleons, schildpadden en Koi karpers.

Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van reptielen en levende voedseldieren en zijn we leverancier van voedseldieren zoals huiskrekels, sprinkhanen, moriowormen, dubia’s etc aan de particuliere markt. De vraag naar levende zijderupsen werd steeds groter en daarom hebben we een aparte tak opgestart. Hierdoor levert Zijderupsen.eu de beste kwaliteit zijderupsen, eitjes en chow aan Nederland en België.

Bestel bij ons eenvoudig en snel zijderupsen, zijderups eitjes en chow in poeder vorm of kant en klaar. De poedervorm van de chow heeft een verhouding van 1 staat tot 4. Dat wil zeggen, 1 gram poeder is goed voor 4 gram kant en klare chow. Vul simpelweg de aantallen die u wenst te bestellen in op het bestelformulier tesamen met uw contactgegevens. U ontvangt van ons een kopie per e-mail van uw bestelling. Omdat onze voorraden niet constant zijn wordt er persoonlijk contact met u opgenomen per e-mail met hierin het betaalbedrag en de eventuele levertijd.

Zijderupsen.eu is onderdeel van Reptie-Farm.nl